Hou uw bezittingen veilig met Erik Compernolle

Uw waardevolle voorwerpen veilig

Muur- en vloerkluizen

U hebt thuis waardevolle spullen die u niet zomaar laat rondslingeren. Een lade of kast zijn voor de hand liggende opbergplaatsen. Maar die vinden inbrekers met hun ogen dicht. Erfstukken, juwelen of belangrijke papieren? Die bewaart u veiliger in een kluis. Compernolle Erik is specialist in verschillende kluissystemen. Hij adviseert u over het beste type.

Kiest u voor een muurkluis? Dan giet Compernolle Erik die eigenhandig in beton. Zo krijgen dieven geen kans. En slepen ze uw integrale kluis niet het huis uit. Ook vloerkluizen zijn een slimme oplossing, omdat ze minder opvallen. Compernolle Erik zweert bij kluizen met mechanische sloten. Die zijn betrouwbaarder dan hun elektrische varianten én gaan langer mee.

Beste plaats, beste slot

Wilt u een kluis installeren? Dan komt Compernolle Erik binnen drie dagen bij u langs. Hij zoekt samen met u naar de beste plaats in uw huis en stelt een gepast slot voor. Met meer dan dertig jaar ervaring weet Erik precies bij welke leverancier hij moet zijn. U krijgt dus exact de kluis die u nodig hebt.

Laat uw waardevolle voorwerpen niet rondslingeren. Contacteer Compernolle Erik vandaag nog.